Amarant

Referentie


  • Klant:
    Amarant
  • Plaats: Tilburg
  • Branche: Zorg & Welzijn
  • Dienst: groepsvervoer
  • Periode: 2019-heden

"We zijn blij met Taxi Korthout"

Sinds begin 2017 ben ik als Coördinator Vervoer binnen Amarant betrokken bij het groepsvervoer van onze cliënten, welke o.a. uitgevoerd wordt taxi Korthout.
Vanaf dat moment kan ik alleen maar zeggen dat het contact met hen, zowel met de directie als de planners, fijn verloopt. Voorheen was taxi Korthout al betrokken bij ons vervoer, maar de laatste jaren als onderaannemer van een andere vervoerder.

Wij hebben als opdrachtgever sinds 1 januari 2019 een contract gesloten met hen over het groepsvervoer met betrekking tot ons cluster Kind en Gezin en Werk en Dagbesteding (volwassenen). We hebben korte lijnen met elkaar en overleggen met regelmaat samen over het uit te voeren vervoer.

De dagelijkse contacten verlopen prettig en men denkt fijn mee met onze vragen en (on)mogelijkheden rondom het vervoer. De ritten worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Als er vragen of problemen zijn in een route en/of op cliënt niveau, dan wordt dit snel en serieus opgepakt.

Ook vanuit de locaties ontvangen wij met regelmaat tevreden geluiden over het vervoer dat uitgevoerd wordt door taxi Korthout.

Wij zijn blij met een vervoerder als Taxi Korthout Midden-Brabant.

Amarant
Karin van Gelder, coördinator vervoer