Zakelijk vervoer

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg. U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert.

Taxi Korthout Midden-Brabant verzorgt privévervoer van en naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen. U kunt van tevoren reserveren, maar ook als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Taxi Korthout Midden-Brabant zo geregeld. Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Ze zijn stipt, discreet en betrouwbaar. Ze spreken hun talen en zwijgen wanneer nodig.

Taxi Korthout Midden-Brabant beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen, zodat u tijdens de rit ontspannen en ongestoord door kunt werken.

Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Taxi Korthout Midden-Brabant aan het juiste adres. Van directievervoer en vervoer van zakelijke delegaties tot het compleet verzorgde vervoer van bedrijfsfeesten en meerdaagse evenementen. Voor verschillende bedrijven en overheden maken we vervoersplannen, waarbij we de hele vervoersregie, organisatie, planning en de uitvoering voor onze rekening nemen. Ontzorgen is het sleutelwoord, uw mobiliteitsvraagstuk is bij ons in goede handen.

Meer weten over zakelijk vervoer? Bel direct 013-4555555 of neem contact op,
 

 Neem contact op


Zie ook: