MVO

Sociaal ondernemen is voor Taxi Korthout Midden-Brabant ondernemen vanuit een maatschappelijke missie. Wij streven ernaar om een inclusieve onderneming te zijn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen krijgen die ze elders niet krijgen.

Door zelf op te leiden bieden we mensen de kans op betaald werk, waarbij we rekening houden met eventuele beperkingen. Na de opleiding bieden we mensen een werkplek in ons bedrijf of ze worden gedetacheerd. Op deze wijze leveren we een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast maken we serieus werk van een schone en veilige werkomgeving voor onze klanten en werknemers. Zo zijn we aan het begin van de COVID-crisis begonnen met het kosteloos verstrekken van mondmaskers aan onze klanten. Ook werken we aan een virus- en bacterievrije werkomgeving met behulp van UV-C lampen van UVIX. We voorzien onze kantoren en personenwagens van UV-C licht om water, lucht en oppervlakken te desinfecteren. Een milieuvriendelijke maar bovenal effectieve oplossing.

Meer weten? Bel direct 013-4555555 of neem contact op.
 

 Neem contact op