Keurmerken

Veilig, betrouwbaar en professioneel personenvervoer. Dat is waar Taxi Korthout Midden-Brabant voor staat. Maak kennis met onze keurmerken en kwaliteitskenmerken.

TX-Keur
Taxi Korthout Midden-Brabant is TX-Keur gecertificeerd. TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor personenvervoer. Opdrachtgevers in het contractvervoer kiezen er steeds vaker voor om met TX-Keur bedrijven samen te werken.

TX-Keur staat voor:

bullet   Betrouwbaarheid
bullet   Veiligheid
bullet   Klantgerichtheid
bullet   Vakkundigheid


Als consument kunt u rekenen op veilig en comfortabel vervoer door vakkundige chauffeurs. Uw taxichauffeur is goed opgeleid, klantgericht en vriendelijk. Hij verstaat zijn vak, helpt u graag met in- en uitstappen en zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel aankomt op de plek van bestemming. Onze taxichauffeurs volgen jaarlijks trainingen om hun vakkundigheid in stand te houden.  De bedrijven die het TX-Keur hebben behaald worden jaarlijks onafhankelijk getoetst.

Code VVR
Voor veilig rolstoelvervoer werkt Taxi Korthout Midden-Brabant conform de richtlijnen in de Code Veilig Vervoer Rolstoelgebruikers (Code VVR). Personen die permanent of tijdelijk aan een rolstoel gebonden zijn, zijn voor hun vervoer buitenshuis aangewezen op vervoermiddelen die toegankelijk zijn voor rolstoelen. Tijdens dit vervoer dient aan deze personen in gelijke mate veiligheid te worden geboden als aan “gezonde soortgelijke” passagiers in vergelijkbare omstandigheden. Hiervoor is de Code VVR in het leven geroepen. De Code VVR beoogt door richtlijnen en aanvullende informatie bij te dragen aan het verbeteren van de veiligheid bij het rolstoelvervoer.

Taxi Keurmerk Tilburg
Voor straattaxivervoer is Taxi Korthout Midden-Brabant aangesloten bij Taxi Keurmerk Tilburg (TKT). Vanaf 1 juli 2019 rijden straattaxi's in Tilburg enkel nog met een taxivergunning. Deze vergunning bewijst dat de chauffeur voldoet aan het taxikeurmerk. Het keurmerk is een initiatief van de Tilburgse taxibranche en de gemeente en moet de kwaliteit van het taxivervoer verbeteren. Het keurmerk zorgt voor een betere kwaliteit van het taxivervoer. Chauffeurs die de weg kennen, die geen korte ritten weigeren, die werken met vaste prijzen en representatief zijn. Zaken die bijdragen aan een gastvrij Tilburg en betrouwbaar taxivervoer voor klanten.

Meer weten over onze keurmerken en kwaliteitskenmerken? Bel direct 013-4555555 of neem contact op:
 

 Neem contact op