Taxi Korthout Midden Brabant bestaat 35 jaar

01
mei


Op 1 mei 1986 startte Bert Korthout met zijn taxibedrijf in Udenhout. Dit jaar bestaat het grootste taxibedijf in Midden-Brabant dus 35 jaar!

Het begon allemaal in 1986. Bert Korthout zwaaide af als dienstplichtig soldaat en ging de bouw in. In Udenhout reed hij af en toe voor Taxi van Laarhoven. Bert verwierf een taxivergunning en kocht een eigen wagen. Hij nam Taxi Schapendonk in het naburige Berkel-Enschot over en vestigde zich op bedrijventerrein Rhijnkant. Bij de gemeente Berkel-Enschot kreeg hij een contactje voor het leerlingenvervoer.

Taxi Korthout groeide gestaag door, al ging het met pieken en dalen. Vijfendertig jaar en meer dan tien overnames later geeft het bedrijf nu de toon aan op de Midden-Brabantse taximarkt. Met zo'n 250 voertuigen en bijna 400 chauffeurs kan niemand om Taxi Korthout heen. Het Brabants Dagblad noemde Bert Korthout zelfs de taxikeizer van Tilburg en ommelanden. Ons geheim? Bij Taxi Korthout draait het in de eerste plaats om mensen. Directeur Bert Korthout: "Wij vervoeren geen pakketjes, maar kinderen en zieke mensen. Voor iemand die voor een bestraling naar het ziekenhuis in Rotterdam moet, hoor je onderweg aardig te zijn."

Al 35 jaar met beide benen op de grond. Taxi Korthout is trots op deze mijlpaal en hoopt u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn. Langs deze weg bedanken we het personeel, opdrachtgevers, klanten en leveranciers voor het in ons gestelde vertrouwen.