Ziekenvervoer

Bij Taxi Korthout Midden-Brabant is uw ziekenvervoer onze zorg. We rijden voor alle zorgverzekeraars. Na de overname van Taxi Van Dommelen in 2017 verzorgen we het ziekenvervoer in heel Midden-Brabant.

Heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar voor ziekenvervoer dan kun u contact met ons opnemen. We rijden rechtstreeks voor VGZ en IZA. Voor CZ, De Amersfoortse, ONVZ, Menzis, Anderzorg, Zilveren Kruis | Achmea en Zorg en Zekerheid rijden we in onderaanneming.

Wilt u gebruik maken van ons ziekenvervoer? Zorg dan dat uw declaratie vooraf is geregeld. Vraag bij uw zorgverzekeraar of behandelend arts een vervoersmachtiging aan. Voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer heeft u vooraf altijd toestemming nodig van uw verzekering. Om toestemming te vragen, gebruikt u het Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer. Voor vragen over de aanvraag van zittend ziekenvervoer, taxivervoer voor ouderen of zorgvervoer kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Bestel uw taxi minimaal 24 uur van te voren. U kunt de heen- en terugrit tegelijk bij ons boeken. U wordt op de afgesproken tijd met een marge van 15 minuten eerder of later opgehaald. Mogelijk combineren wij uw rit met die van andere klanten. Bent u slecht ter been? De chauffeur helpt u graag met in- en uitstappen.

Als u verzekerd bent bij één van de onderstaande zorgverzekeraars, woonachtig bent in ons verzorgingsgebied en gebruik maakt van ziekenvervoer kunt u bij ons terecht.

Meer weten over ziekenvervoer? Bel direct 013-4555555 of neem contact op:
 

 Neem contact op


Zie ook: