Een betere werkomgeving met UV-C licht

02
OKT


Taxi Korthout Midden-Brabant steekt zijn licht op bij UVIX.

Het corona-virus is nog niet klaar met Nederland. De besmettingen stijgen en maatregelen volgen elkaar op.

Taxi Korthout Midden-Brabant is aan het begin van de COVID-crisis begonnen met het kosteloos aanbieden van mondmaskers aan haar klanten. Zoals elk maatschappelijk verantwoordelijk onderneming ontwikkelt Taxi Korthout zich. Tegen deze achtergrond is Taxi Korthout een samenwerking aangegaan met UVIX.

Met de aanschaf van UV-C lampen van UVIX werkt Taxi Korthout naar een virus- en bacterievrije werkomgeving. Voor zowel onze werknemers als onze klanten. Taxi Korthout start met het voorzien van haar kantoren en personenwagens van UV-C lampen. UV-C licht is straling met een korte golflengte tussen 100 en 280 nanometer. UV-C licht is in staat om water, lucht en oppervlakken te desinfecteren. Micro-organismen worden zeer effectief onschadelijk gemaakt zonder dat er chemicali├źn aan te pas komen. Geur, kleur en smaak veranderen niet, evenals de watersamenstelling. Het is eigenlijk heel eenvoudig: micro-organismen worden gedood. Ook micro-organismen die resistent zijn tegen chloor-, antibiotica, of organische biociden overleven dit niet.

We bedanken UVIX voor haar betrokkenheid en expertise om samen met Taxi Korthout naar een virus- en bacterievrije omgeving toe te werken.